توهین تجاری ترامپ و بایدن در بحث آتشین ریاست جمهوری
در طول بحث ، ترامپ و بایدن دائماً حرف هایشان را قطع می کردند و با هم تیراندازی می کردند و کریس والاس مجری را برای رعایت محدودیت های زمانی تعیین شده برای هر سخنران سخت می کرد. او حتی مجبور شد صدای خود را بلند کند وقتی بحث کنندگان یکدیگر را قطع می کردند یا از موضوعاتی که قرار بود در مورد آنها جدا شوند جدا می شدند.
بایدن در تلاش بود شایعات مربوط به کندی ناشی از سن خود را از بین ببرد ، ترامپ را “بدترین رئیس جمهوری که تاکنون داشته است” خواند و با انرژی به مدیریت او در مورد شیوع ویروس کرونا ، بحران اقتصادی و ناآرامی های نژادی حمله کرد ، در حالی که رئیس جمهور از سوابق خود دفاع کرد.
در یک زمان ، بایدن در تلاش برای جلوگیری از وقفه ها ، ترامپ را “دلقک” خواند. ترامپ ، به نوبه خود ، در چندین نقطه ، هوش بایدن را زیر سال برد.