اتحاد نابرابر: برزیل در ایالات متحده به آمریکا امتیازاتی اعطا می کند ، اما در عوض فقط تهدیدهای جدید را می شنود – علمی
از سال گذشته تهدیدی برای اعمال تعرفه های فلز و آلومینیوم به برزیل ، دونالد ترامپ محدودیت های مسافرتی را علیه این کشور که خود را در بحران کرون ویروس پیدا کرده است ، رد نکرده است. آکادمی برزیل ، ریکاردو بالیستیرو توضیح داد که چرا ترامپ علی رغم وفاداری جیر بولسونارو ، هیچ چهارم به برزیل نمی دهد.
گسترش روزافزون موارد COVID-19 در برزیل ، دولت ترامپ را بر آن داشته است كه تحریم مسافرتی را برای این كشور در نظر بگیرد.
دونالد ترامپ در یک کنفرانس مطبوعاتی 31 مارس گفت: “بله ، ما کاملاً در حال تحریم هستیم.” “برزیل تا همین لحظه قبل مشکلی نداشت. و اکنون آنها شروع به التهاب می کنند.”
از 5 آوریل ، وزیر بهداشت برزیل از 11130 مورد تأیید شده و همچنین فوت 486 نفر خبر داد. تا همین اواخر ، رئیس جمهور جایر بولسونارو با اعمال اقدامات سخت قرنطینه مخالفت کرده و نگرانی های مربوط به شیوع کروناویروس را “هیستری” اعلام کرده است. به همین ترتیب ، وی در رابطه با ممنوعیت سفر احتمالی ایالات متحده پس از اعلام ترامپ ، هیچ اظهار نظری نکرد.
ایالات متحده و برزیل: هر چیزی اما شرکای برابر
ریکاردو بالیستیرو ، مدرس موسسه فناوری مائو (MIT) می گوید ، اگر ایالات متحده محدودیت های سفر را به برزیل تحمیل کند ، کشور آمریکای لاتین برای مقابله با عواقب بحران کورنو ویروس با چالش های بیشتری روبرو خواهد شد.
“نه ایالات متحده به عنوان یک کشور ، بلکه [Donald] ترامپ به عنوان رهبر کشور یکی از معدودی است [Jair] Balistiero تأکید می کند که متحدین بولسونارو در جهان “، و افزود که” مهم نیست که ایالات متحده چه می کند ، ما [Brazil] همه چیز را بپذیرید “.
در همین زمان ، برزیلی روابط خود را با تعدادی از بازیکنان مهم ژئوپلیتیک متلاشی کرده است. وی به اختلاف نظر بولسونارو با آلمان و فرانسه درمورد مسائل اقلیمی اشاره می کند و یادآوری می کند که اخیراً پسر رئیس جمهور ، ادواردو ، اظهارات توهین آمیز درباره نقش چین در شیوع کروناویروس کرده و باعث پاشیدن او با پکن شده است. Balistiero ابراز می دارد که برخورد بولسونارو از بحران کرونوی ویروس در این کشور آسیب های بیشتری به چهره بین المللی وی وارد کرده است.
در حالی که ترامپ و بولسونارو ، برخی رسانه ها را واداشته است كه برزیل دونالد ترامپ را “شبیه سازی” كرده و حتی تا آنجا پیش برود كه او را “ترامپ استوایی” بنامند ، روابط بین كشورها مبتنی بر برابری نیست. یادداشت های دانشگاهی
کاخ سفید منافع ایالات متحده را در درجه اول قرار می دهد: در دیدار ماه مارس با بولسونارو در تفریحگاه مار-لا-لاگو در فلوریدا ، ترامپ از رد احتمال تحمیل تعرفه های فلز و آلومینیوم به ملت آمریکای جنوبی خودداری کرد. پیش از این ، در دسامبر سال 2019 ، دونالد ترامپ اعلام کرد که اجاره فلز را به برزیل می بخشد اما بعد از این اقدامات عقب نشینی کرد.
این آکادمی برزیل می گوید: “موضع ما ضعیف است ، تا به امروز ما امتیازات بسیاری را کسب کرده ایم و در عوض هیچ چیز ملموس دریافت نکرده ایم.” “آنچه ما دریافت کرده ایم تهدیدی برای معرفی عوارض بر روی فولاد است و اکنون نیز خطر لغو پروازها” است.
به گفته بالستیکیرو ، برزیل باید از منافع خود بویژه در مواقع بحرانی دفاع کند.
وی تأکید می کند: “ما به کمی غرور بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم خواسته های خود را در موقعیت هایی مطرح کنیم که امروز به عنوان اقتصاد جهانی هشتم در حال شکل گیری است و اگر تصمیماتی به صورت یک جانبه گرفته شود در مذاکرات دارای وزن هستیم.”
نظرات و نظرات بیان شده در مقاله لزوماً منعکس کننده نظرات Sputnik نیست.