گزارش یونان: یونان پس از “اقدامات مشکوک” در نزدیکی مرز – ورود مهاجران از ترکیه را فراهم می کند
در اواخر ماه فوریه ، رجب طیب اردوغان ، رئیس جمهور ترکیه اعلام كرد كه آنكارا دیگر به دلیل درگیری در ادلب سوریه ، دیگر مانع از ورود مهاجران فرار به اروپا نخواهد شد.
پس از انتشار تصاویر منتشر شده توسط کمپانی فناوری فضایی مستقر در کلرادو ، Maxar Technologies ، یونان در حال آماده سازی خود برای ورود پناهندگان از ترکیه است ، زیرا نشان می دهد که آنکارا آزادی ده ها هزار نفر از مهاجران را از مراکز تبعید خود منتشر کرده است ، زمان گزارش ها.
ما متوجه برخی حرکات مشکوک شده ایم. در نتیجه ، ما برای تعطیلات عید پاک برای چند روز آینده دستور هشدار داده ایم. “، روزنامه روز دوشنبه به نقل از یک مقام بلندپایه دولت یونان گفت:
تصاویر ماهواره ای در میان گزارش های اطلاعاتی حاکی از آن است که گفته می شود گروه های پناهنده از مناطق داخلی ترکیه به سمت سواحل غربی این کشور در حرکت هستند که به طور سنتی توسط قاچاقچیان برای قاچاق مهاجران به جزایر دورافتاده یونان واقع در کمتر از چند کیلومتر دورتر استفاده می شود.
©
عکس: 020 MAXAR TECHNOLOGIES
این گزارش چند روز پس از روزنامه یونان منتشر می شود کاتیمرینی به نقل از منابع ناشناس گفته است که تعداد زیادی از مهاجران در شهرهای ساحلی غربی ترکیه متمرکز شده اند ، “گویی آماده عبور به جزایر یونان همسایه هستند”.
این منابع ادعا كردند كه پلیس ترکیه در حال تنظیم حركت مهاجران از مناطق دورافتاده داخل مرزی به سواحل ترکیه است كه ظاهراً قصد دارد پناهجویان آلوده به كورون ویروس را به سمت یونان و سایر مناطق اروپا سوق دهد.
VOA خروجی جدید ایالات متحده ، به نوبه خود ، از افزایش گشت های گشت ساحلی یونان ، نیروی هوایی و نیروی دریایی یونایتد برای نگه داشتن چشم در آبراه دریای اژه تقسیم یونان و ترکیه ، به انتظار آنچه که ارتش یونان توصیف کرده است به عنوان تلاش سازمان یافته آنکارا برای ارسال خبر داد. هزاران مهاجر به اروپا. طبق گزارش VOA ، هنوز مشخص نیست که آیا پناهجویان به COVID-19 آلوده شده اند یا خیر.
برآوردهای سازمان بهداشت جهانی (WHO) نشان می دهد که ترکیه بیش از 52167 مورد COVID-19 را تأیید کرده است که تعداد کشته ها در آن 1101 نفر است. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی ، در یونان بیش از 2،081 مورد از جمله 93 مرگ و میر ناشی از این بیماری به ثبت رسیده است.
اردوغان از یونان خواست که “گیت ها را برای پناهندگان باز کند”
این تحولات پس از آن اتفاق می افتد كه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اوایل ماه مارس از یونان خواست كه “دروازه ها” را برای مهاجران باز كند ، “از این فشار عاری شود” و “اجازه دهید آنها به سایر كشورهای اروپایی بروند”.
اوضاع در مورد پناهجویان در امتداد مرز یونان و ترکیه در اواخر فوریه تشدید شد ، وقتی آنکارا اعلام کرد که در پی افزایش تنش در استان ادلب سوریه ، مرز خود با اتحادیه اروپا را برای مهاجران و پناهندگان باز کرده است.
ترکیه تأکید می کند که یکی از دلایل این اقدام عدم کمک اتحادیه اروپا در مقابله با جریان مهاجران بوده است. براساس توافق ترکیه و اتحادیه اروپا در سال 2016 ، آنکارا قول داده است که جریان مهاجران را به این بلوک محدود کند ، در حالی که بروکسل قول داده بودجه لازم را برای کمک به ترکیه در زمینه مراقبت از پناهندگان فراهم کند.