وزیر امور خارجه انگلیس دومینیک راآب محکوم & # 039؛ غیر قابل قبول & # 039؛ حمله به نیروهای تحت امر آمریکا در عراق
دومینیک راعب در یک توییت قبل از تأیید حمایت انگلیس از نخست وزیر عراق ، مصطفی الکاظمی و مسرور بارزانی ، رئیس دولت در منطقه خودمختار کردستان ، اعلام کرد که “عراقی ها شبه نظامیانی را که خطر پایداری عراق را به خطر می اندازند نمی بخشند”.
به گفته سخنگوی ائتلاف آمریکا در عراق ، این یک روز پس از حمله موشکی به نیروهای آمریکایی در شمال عراق منجر به کشته شدن یک پیمانکار غیرنظامی و زخمی شدن یک سرباز آمریکایی شد. این مرگبارترین حمله به ائتلاف تحت رهبری ایالات متحده طی چند ماه اخیر است.
یک موشک موشکی در پایگاه هوایی نظامی که توسط ائتلاف در فرودگاه بین المللی اربیل در اقلیم کردستان عراق اداره می شود ، پرتاب شد. به دنبال حمله ، سخنگوی گفت كه پیمانكار كشته شده شهروند آمریكا نبود ، در حالی كه سه موشك 107 میلیمتری در داخل پایگاه فرود آمد.