Modi Govt 7 پارک مگا نساجی را برای تقویت هندو اعتماد به نفس راه اندازی می کند ، برنامه های محلی را صدا می زند
این هفت پارک مگا نساجی جدید دارای زیر ساخت پیشرفته ، آزمایشگاه تحقیق و توسعه با امکانات یکپارچه و یک چرخش سریع برای به حداقل رساندن تلفات حمل و نقل خواهند بود.
Sitharaman همچنین برای سودجویان پنبه و ابریشم پیشنهاد کرد که گمرک پنبه را “از صفر به 10 درصد و نخ ابریشم و ابریشم خام را از 10 به 15 درصد” افزایش دهد.
“نیاز به منطقی سازی وظایف ورودی مواد اولیه به منسوجات دست ساز است. ما در حال حاضر نایلون را با پلی استر و سایر الیاف ساخته شده توسط انسان تراز می کنیم. ما وظیفه اساسی گمرک (BCD) روی کپرولاکتام ، تراشه های نایلون و الیاف و نخ نایلون را به طور یکنواخت به 5 درصد کاهش می دهیم. این به صنعت نساجی ، MSME (شرکت های خرد ، کوچک و متوسط) و صادرات نیز کمک خواهد کرد. “Sitharaman افزود.