گفته می شود که پلیس کاپیتول ایالات متحده با استفاده از & # 039؛ مدارک جعلی & # 039؛ برای ورود به ایست بازرسی
گزارش پلیس و یک منبع اجرای قانون به سی.ان.ان گفت: گزارش شده است که وی همچنین یک قبضه اسلحه بارگیری شده و بیش از 500 قبضه مهمات در اختیار داشت.
به گزارش سی ان ان به نقل از یک منبع ناشناس ، حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر ، وسلی آلن بیلر با کامیون وانت خود در شمال کاپیتول و خیابان E شمال شرقی ، درست در شمال ساختمان کاپیتول ، به خارج از ایست بازرسی پلیس پلیس رسید.
Beeler ، از Front Royal ، ویرجینیا ، اعتبار افتتاحیه غیر مجاز را به افسران در ایست بازرسی نشان داد. به گفته این منبع ، پلیس پرسیده است که آیا بلر اسلحه ای حمل می کند یا خیر ، وی سپس آنها را از اسلحه نیمه اتوماتیک Glock که در زیر بغل وسایل نقلیه خود حمل می کرده مطلع کرد.